کاشت ایمپلنت شامل جراحی نیز میشود که همین امر این درمان را نسبتا تهاجمی میکند، اما همه دندانپزشکان قادر به انجام ایمپلنت نیستند. افرادی که به ایمپلنت نیاز دارند باید جراحی مورد نیاز این روش را نیز در نظر بگیرند تا ببینند کدام نوع از دندانپزشکان میتوانند کاشت ایمپلنت را انجام دهند. دندانپزشکان عمومی، جراحان دهان و دندان، جراحان فک و صورت، پریودنتیست ها (متخصص جراحی لثه و بیماری های لثه) و متخصص پروتزهای دندانی، همگی میتوانند کاشت ایمپلنت را انجام دهند. مراجعه به بهترین متخصص برای ایمپلنت دندان که تجربه و مهارت بیشتری در کاشت ایمپلنت دندان داشته باشد می تواند در دستیابی به نتایج بهتر به شما کمک کند.
متخصص ایمپلنت در شمال تهران
تصمیم گیری برای انجام ایمپلنت دندانی یک نوع تصمیم گیری بزرگ و مهم است که اتخاذ آن مستلزم داشتن اطمینان خاطر و اطلاعات زیاد در مورد ایمپلنت میباشد. منظور از اطمینان خاطر فقط مربوط به جراح و روند جراحی نمیشود، بلکه به کل تیم دندانپزشکی که در مرحله با شما همراه خواهند بود، مربوط میشود. به خاطر داشته باشید که اگر ایمپلنت توسط یک دندانپزشک متخصص و مجرب در کاشت ایمپلنت انجام شود، کاشت ایمپلنت شما ایمن تر، موثرتر و راحت تر خواهد بود.
تعداد زیادی از کلینیکهای دندانپزشکی در شمال تهران (قیطریه، اندرزگو، جردن، سعادت آباد، ظفر، دروس، اقدسیه، فرشته و …) خدمات ایمپلنت را ارائه میدهند؛ اما عواملی که کیفیت این خدمات را متمایز میکنند عبارتند از: مهارت پزشک در جراحی ایمپلنت، کیفیت و برند ایمپلنتها، به روز بودن تکنیک و تجهیزات مورد استفاده و رضایت بیماران. بنابراین انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت اولین اقدامی است که بیماران پیش از روند کاشت ایمپلنت باید انجام دهند.
بهترین متخصص ایمپلنت در جردن
خانم دکتر سپیده غلامحسین نیا، متخصص جراحی لثه، یکی از بهترین دندانپزشکان در محدوده جردن تهران هستند. خدمات ایمپلنت در کلینیک دندانپزشکی سپید با همکاری متخصصین لثه و جراحان فک و صورت ارائه میشود. در کلینیک دندانپزشکی سپید، دندانپزشکان در تلاش اند تا با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات و تکنیکهای دندانپزشکی و با کیفیتترین مواد و ایمپلنتهای موجود در بازار، روند کاشت ایمپلنت را برای مراجعان راحتتر کرده و رضایت مراجعین را جلب کنند.
نشانی و اطلاعات تماس کلینیک دندانپزشکی سپید
آدرس: تهران، جردن، کوچه بهرامی، نرسیده به خیابان ولیعصر، پلاک ۹۴، واحد ۱۰۴
تلفن: 02188196746 و 09361115477
اینستاگرام: dr.s.gholamhoseinnia@
روش کاشت ایمپلنت
کاشت ایمپلنت به یک جراحی نسبتا تهاجمی نیاز دارد. دندانپزشک پس از تزریق داروی بی حسی، پایه ی ایمپلنت تیتانیومی را در استخوان فک بیمار قرار میدهد. با گذشت ۱۰ الی ۱۲ هفته، لثه ترمیم شده و این پایه به استخوان فک جوش میخورد. بعد از بهبودی کامل محل جراحی شده، قطعه ای بنام اباتمنت از طریق لثه به این پایه پیچ میشود و تاج دندان که بطور سفارشی برای هر بیمار ساخته میشود، روی اباتمنت نصب میشود. این تاج نیز به اباتمنت پیچ شده و بیمار صاحب دندانی میشود که به اندازهی دندانهای طبیعی خودش محکم است.
گاها برخی از بیماران قبل از جراحی به پیوند استخوانی نیاز دارند. در چنین مواردی بافت استخوانی فک بیمار تحلیل رفته و یا اینکه بطور کلی ساختار استخوان فک بیمار بگونه ای است که برای قرار گیری ایمپلنت بیش از حد ضعیف است و توان حمایت از ایمپلنت را ندارد. در چنین مواردی انجام پیوند استخوانی ضروری است و این پیوند استخوانی نیز مدت زمان مورد نیاز برای بهبودی را افزایش میدهد.
کاشت ایمپلنت به این معنا است که باید چندین بار به دندانپزشک خود مراجعه کنید. در این بین، چندین هفته نیز صرف بهبودی محل جراحی میشود. تا زمانی که اثر داروی بی حسی از بین برود، بیمار درد چندانی حس نخواهد کرد، بعد از آن نیز دندانپزشک برای تسکین و کنترل درد بیمار، داروهای مسکن بدون نسخه را برایش تجویز خواهد کرد.
مراقبت های لازم پس از کاشت ایمپلنت
میزان موفقیت کاشت ایمپلنت به بهداشت دهان و مراقبتهای بعد از کاشت بستگی دارد.
- به طور روزانه از مسواک، دهانشویه و نخ دندان استفاده کنید.
- از سیگار کشیدن پرهیز کنید.
- تا زمان بهبود محل جراحی از خوردن غذاهای ترد بپرهیزید.
- تا چند روز پس از کاشت ایمپلنت از نوشیدنی و عذاهای داغ بپرهیزید.
- به صورت دوره ای و منظم برای معاینه و بررسی سلامت دهان و دندان خود به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید.
هزینه ایمپلنت دندان
هزینه کاشت ایمپلنت برای هر فرد متفاوت است به همین دلیل نمیتوان مقدار دقیقی را برای آن در نظر گرفت.
عوامل تاثیرگذار بر این هزینه عبارتند از:
- تکنیک و مراحل کاشت ایمپلنت
- برند و کیفیت ایمپلنت مورد استفاده
- تعداد واحد ایمپلنت مورد نیاز
- تجربه، تخصص و مهارت پزشک
- محل کلینیک دندانپزشکی
- معاینات و تصویربرداریهای انجام شده
برخی از مراجعین پیش از کاشت ایمپلنت نیاز به پیوند استخوان دارند. این عامل نیز بر هزینه نهایی ایمپلنت موثر است.
لیست متخصصان ایمپلنت دندان در شمال تهران (جردن)
نام دندانپزشک | آدرس مطب |
دکتر ساسان رسایی پور | آفریقا (جردن |
دکتر بهرام مرزبان | جردن، خیابان آرش غربی |
دکتر لیلا مقدم | خیابان آفریقا (جردن)، نرسیده به چهارراه ظفر |
دکتر کامبیز قرمسینی | جردن، چهارراه جهان کودک، جنب پارک خشایار |
دکتر صفورا قدسی | جردن، بالاتر از میرداماد |
دکتر روشن طلب حقانی | بلوار آفریقا (جردن)، بالاتر از پل میرداماد |
دکتر امید شهباز زاده | بلوار آفریقا، خیابان روانپور |
اهمیت مراجعه به متخصص ایمپلنت
از لحاظ قانونی، هر دندانپزشکی که دارای مجوز و گواهینامه باشد مجاز به انجام ایمپلنت است، اما توجه داشته باشید این بدان معنا نیست که شما از مراجعه به هر دندانپزشکی نتایج دلخواه خود را بدست بیاورید.
فرآیند برنامه ریزی و کلا کاشت ایمپلنت دندانی مستلزم دانش و مهارت های عملی مضاعفی نسبت به سایر درمان های دندان است. برای موفقیت آمیز بودن عمل کاشت ایمپلنت باید ارزیابی دقیقی از تراکم دندانی و حجم استخوانی فک برای قرار گرفتن ایمپلنت ها انجام شود و همچنین قرارگیری ایمپلنت در استخوان فک نیز باید در دقیق ترین مکان و به دقیق ترین روش انجام شود.
اگر در جراحی، هرگونه قصور و کوتاهی رخ دهد که منجر به شکست جراحی شود، مطمئنا این امر موجب عدم موفقیت ایمپلنت شده و باعث وارد شدن آسیب دائمی به دهان و دندان و صورت بیمار خواهد شد. در اینصورت حتی اگر ایمپلنت های شما سر جای خود باقی بمانند نیز، نتایج حاصل از اینگونه عمل ها که توسط دندانپزشک یا جراح غیر معتبر انجام میشود، از جنبه ی زیبایی شناسی به اندازه ی نتایج مد نظر شما جذاب نخواهند بود.
مراجعه به دندانپزشک متخصص و با تجربه میتواند عوارض جانبی و نارضایتی پس از کاشت ایمپلنت را به حداقل رسانده و موجب ماندگاری بیشتر ایمپلنت شود.
سوالات متداول
چگونه بهترین متخصص ایمپلنت را انتخاب کنم؟
بهتر است برای انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت نکات زیر را در نظر بگیرید:
- مهارت پزشک در جراحی ایمپلنت
- کیفیت و برند ایمپلنتها
- به روز بودن تکنیک و تجهیزات مورد استفاده و رضایت بیماران
آیا دندانپزشکی که به آن مراجعه میکنید، دانش و تجربه رسمی مورد نیاز در زمینه ایمپلنت دندان را دارد؟
همانطور که پیشتر نیز گفته شد، کاشت و جایگزینی موفقیت آمیز ایمپلنت مستلزم دانش، قوه تحلیل و برنامه ریزی پیشرفته است. در این موارد، شما باید بجای مراجعه به دندانپزشک عمومی، به متخصصی مراجعه کنید که دارای مدرک دانشگاهی مرتبط بوده و آموزش های کافی در این زمینه را دیده باشد.
آیا دندانپزشک از بروز ترین تکنولوژی ها و تکنیک ها برای تشخیص و درمان مشکل من استفاده می کند؟
استفاده از بروزترین فناوری ها در زمینه ی تشخیص و درمان دندانپزشکی که موجب تسریع و افزایش دقت درمان میشوند عبارتند از: عکسبرداری دیجیتال با اشعه ایکس، عکسبرداری با سی تی اسکن و نرم افزار برنامه ریزی و در صورت لزوم پیوند استخوان و فاکتورهای رشد.
کدام افراد کاندید مناسبی برای مراجعه به متخصص ایمپلنت هستند؟
در صورت از دست دادن دندان یا قبل از کشیدن دندان در صورت امکان در اسرع وقت با دندانپزشک خود در مورد ایمپلنت مشورت کنید. در اکثر موارد ایمپلنت دندانی تا زمان تکمیل رشد استخوان های صورت به تعویق افتاده و به بعد از ۱۸ سالگی موکول میشود. ایمپلنت معمولا محدودیت سنی ندارد و انجام آن کاملا به شرایط بیمار بستگی دارد.
برای ایمپلنت دندان باید به کدام دندانپزشک ها مراجعه کرد؟
دندانپزشک عمومی
این دندانپزشکان افرادی هستند که تعیین میکنند که شما به کاشت ایمپلنت نیاز دارید یا خیر. دندانپزشکان عمومی غالبا ایمپلنت را بیش از سایر روش ها مانند پروتزهای جزئی یا کامل توصیه میکنند.
دندانپزشکان زیبایی نیز همانگونه که از نامشان پیداست، غالبا برروی ارتقای زیبایی چهره و لبخند افراد متمرکز هستند و از اینرو، در اکثر موارد کاشت ایمپلنت را توصیه میکنند، چرا که دندان های کاشته شده به روش ایمپلنت طبیعی تر به نظر میرسند.
اکثر دندانپزشکان آموزش کاشت ایمپلنت را دیده اند و احتمالا بتوانند عمل کاشت ایمپلنت را بطور کامل انجام دهند. با این حال، ممکن است این دندانپزشکان نسبت به جراحان دهان و دندان یا پریودنتیست ها، آموزش های کمتری در مورد کاشت ایمپلنت دیده باشند.
جراح دندان
به احتمال زیاد ایمن ترین گزینه برای کاشت ایمپلنت، جراح دندان است، چرا که این افراد در جراحی دهان و دندان تخصص کافی دارند. بنابراین افرادی که میخواهند عمل کاشت ایمپلنت آنها به امن ترین و بی خطر ترین شکل ممکن انجام شود، باید به یک جراح دهان مراجعه کنند.
اگر قبل از کاشت ایمپلنت، به پیوند استخوان فک نیاز باشد، این کار توسط جراح انجام خواهد شد چرا که جراحان آموزش های بیشتری نسبت به دندانپزشک و پریودنتیست ها در مورد عمل پیوند استخوان دیده اند.
با تمامی این اوصاف، همیشه هم به جراح نیاز نیست، چرا که این عمل بطور کلی یک عمل نسبتا ساده است. در اکثر موارد دندانپزشک، جراح نیز هست. دندانپزشک شما تعیین خواهد که آیا به جراح نیاز دارید یا خیر.
پریودنتیست ها
فرآیند کاشت ایمپلنت دندانی شامل برش لثه و جاگذاری ایمپلنت در استخوان فک میشود. از اینرو، پریودنتیست ها که در زمینه ی ساختار های نگهدارنده دندان تخصص دارند، توانایی کاملی برای کاشت ایمپلنت دندانی بدون هیچ گونه عوارضی خواهند داشت.
پریودنتیست ها برای کاشت ایمپلنت آموزش های تخصصیتری میبینند و به همین دلیل در برخی موارد ممکن است دندانپزشک برای انجام عمل کاشت به کمک این افراد نیاز داشته باشد.
درصد موفقیت کاشت ایمپلنت توسط متخصص ایمپلنت چقدر است؟
مطالعات نشان داده است درصد موفقیت کاشت ایمپلنت برای فک پایین 95 درصد و برای فک بالا 90 درصد است. کاشت ایمپلنت توسط دندانپزشک متخصص ایمپلنت که تجربه و مهارت کافی دارد میتواند این درصد را افزایش دهد.
مراجعه به متخصص ایمپلنت چه مزایایی دارد؟
مراجعه به دندانپزشک متخصص و با تجربه باعث میشود احتمال آسیب به دندانهای مجاور و استخوان فک به حداقل برسد و درصد موفقیت کاشت ایمپلنت بیشتر شود. متخصص ایمپلنت به دلیل داشتن تجربه کافی در این زمینه بهترین نوع ایمپلنت را به شما پیشنهاد میکند و از ایمپلنتهای نامرغوب برای بیماران استفاده نمی کند.