عصب کشی دندان با لیزر: مزایا و هزینه

با عصب کشی می توان دندانی را ترمیم کرد که در حال خرابی است و باید آن را کشید. همچنین با کمک عصب کشی و از بین بردن فساد و پوسیدگی از داخل دندان عفونی، می توان بیمار را از درد مکرر و خطر بروز عفونت نجات داد. ترکیب استفاده از لیزر در کنار عصب کشی سنتی به پاکسازی موثرتر پالپ عفونی و از بین رفتن باکتری منجر شده و از بروز مجدد عفونت جلوگیری می‌کند. معمولا از مته لیزری برای دسترسی به محفظه داخلی دندان استفاده می‌شود. سپس لیزر بافت نرم برای استریل کردن ساختار دندان شامل نقاطی مانند ناسورهای دندانی  به کار گرفته می‌شود که به سختی با ابزار سنتی می توان به آن دست یافت. با کمک این روش، راه دقیق تری برای دستیابی به پالپ دندان در دسترس است و سلامت ساختار کلی دندان، بیشتر حفظ می‌شود.

مزایای عصب کشی دندان با لیزر


مزایای عصب کشی دندان با لیزر

سرمایه گذاری در لیزر دندان باعث می شود تا بتوانیم مراقبت های بهتری را ارائه کنیم و بیمارانمان از روند درمانی بهتری برخوردار شوند. در واقع مزایای مختلفی برای انجام عصب کشی دندان با لیزر توسط یک متخصص ریشه و عصب حرفه ای وجود دارد.

بالا بودن درصد موفقیت

اول اینکه احتمال موفقیت عصب کشی با استفاده از لیزر بالاتر می رود. اکثر اوقات عدم موفقیت عصب کشی در نتیجه عدم نابودی کامل باکتری ها از داخل دندان ناشی می شود. هر ذره ای از مواد خارجی که در درون دندان باقی بماند، احتمال بروز عفونت مجدد را ایجاد میکند و بیمار را ملزم به درمان مجدد دندان می کند. در فرایند درمان مجدد دندان، مجدداً ساختار دندان باز شده و جلسه دوم عصب کشی برای خروج مواد خارجی انجام خواهد شد. سپس متخصص ریشه و عصب پیش از بستن ساختار دندان، آن را ضدعفونی و تمیز خواهد کرد.

تعداد جلسات کمتر

با توجه به سرعت بالاتر پاکسازی دندان با لیزر، بیمار به جلسات کمتری نیاز خواهد داشت. عصب کشی دندان با لیزر برای بعضی از بیماران به جای چند جلسه، تنها یک جلسه خواهد بود. تعداد جلسات مورد نیاز برای هر کس براساس آناتومی دندان و شدت مشکل او تعیین می‌شود. بنابراین متخصص ریشه و عصب اقدام به ارزیابی دندان بیمار و تعداد جلسات مورد نیاز برای دستیابی به بهترین نتیجه می نماید.

بخوانید:  چرا عصب کشی دندان لازم است؟ - هزینه عصب کشی دندان

عوارض کمتر

نقاطی از دندان که در جلسه عصب کشی تحت درمان قرار نمی‌گیرد و باکتری های باقیمانده، خطر بروز عفونت مجدد را ایجاد می کند. بااینحال لیزردرمانی احتمال بروز این مسائل را کاهش می دهد؛ بعلاوه بیماران در لیزردرمانی، دردی حس نمی کنند.

روند انجام عصب کشی به روش لیزری


روند انجام عصب کشی به روش لیزری

وقتی کسی تحت عصبی کشی دندان با لیزر قرار میگیرد، روند کاملا متفاوتی از عصب کشی سنتی را شاهد خواهد بود. بیماران باید از قبل درباره روند انجام عصب کشی تحقیق کنند تا بدانند چه انتظاری از جلسه درمان داشته باشند.

عصب کشی دندان با لیزر  در دو روز انجام می شود که شامل مراحل زیر است:

اولین جلسه عصب کشی دندان با لیزر

  1. ابتدا دندانپزشک از دندانتان عکس برداری میکند تا ببیند که آیا واقعا به عصب کشی نیاز دارید یا خیر.
  2. پیش از آغاز عصب کشی از بی حسی موضعی برای بی حس کردن دندان استفاده می‌شود.
  3. برای ایجاد دسترسی به ریشه پوسیده دندان، یک سوراخ بر روی تاج دندان به کمک لیزر ایجاد می شود.
  4. عصب عفونی دندان تراشیده و تمیز می شود.
  5. دندانتان پر می شود و یک روکش دائمی بر روی دندان کشیده می‌شود.

جلسه دوم عصب کشی دندان با لیزر

اگر نتوان عفونت دندان را در یک جلسه درمان کرد، به یک روکش موقت نیاز خواهد بود. لازم است تا بعد از چند روز برای تکمیل فرایند درمان به دندانپزشک مراجعه کنید.

  1. در طول جلسه دوم، ما:
  2. روکش موقت را از روی دندان برمی‌داریم.
  3. برای از بین بردن عفونت باقیمانده، مجددا محل عفونی را تمیز می کنیم.
  4. سپس دندان را پر می کنیم.
  5. پس از پر کردن دندان، روکش دائمی نصب میشود.

عصب کشی با لیزر بهتر است یا عصب کشی به روش معمول


عصب کشی با لیزر بهتر است یا عصب کشی به روش معمول

عصب کشی دندان با لیزر یک هدیه به بشریت است؛ بنابراین اگر دفعه بعدی با پیشنهاد عصب کشی از سمت پزشک مواجه شدید، نترسید. چرا که عصب کشیدی درد ندارد بلکه باعث کاهش درد میشود. دندان و لبخند زیبای خود را با کمک عصب کشی دندان با لیزر نجات دهید.

دهه ها است استفاده از لیزر در زمینه های پزشکی به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرده است. وقتی بحث استفاده از لیزر در دندانپزشکی مطرح می‌شود، باید گفت که پیشرفت های چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است. چرا که از لیزر می توان در درمان دو تا از شایع ترین مشکلات دهانی یعنی پوسیدگی دندان و بیماری لثه استفاده کرد. محبوبیت استفاده از لیزر در دندانپزشکی همچنین به دلیل ایمنی و نتایج موفق آن بوده است.

بخوانید:  عصب کشی دندان: مزایا، نحوه انجام و قیمت + فیلم

عصب کشی دندان با لیزر از بین چند فرایند درمانی ریشه و عصب که توسط لیزر انجام می شود ، شایع ترین مورد است. اگرچه قرن هاست که از مته و ابزار دیگر برای پاکسازی پالپ عفونی در دندان پوسیده استفاده می شد، اما ظهور لیزر به تغییرات عمده ای در فرآیند عصب کشی منجر شد.

دیگر نباید عصب کشی دندان را یک فرایند ترسناک دانست؛ ثابت شده که عصب کشی دندان با لیزر در مقایسه با عصب کشی سنتی از مزایای بیشتری در درد و عفونت زدایی برخوردار است. لیزرهای دندان دقت و ایمنی بالاتری از مته و ابزار سنتی دارند.

عوارض عصب کشی دندان با لیزر چیست؟


عوارض عصب کشی دندان با لیزر چیست؟

اگرچه مزایای بسیاری در استفاده از لیزر برای عصب کشی دندان وجود دارد، اما هر فرایندی ممکن است با چند عارضه جانبی همراه شود. لیزر به شکل موثری درد و دوره نقاهت بعد از درمان را در مقایسه با روش‌های سنتی کاهش می دهد. بنابراین احتمال بروز عفونت یا عوارض جانبی در این روش بسیار پایین است. اگر مشکلی در طول جلسه لیزر درمانی ایجاد شود، معمولا یا به شکل آسیب به بافت لثه اطراف دندان و یا صدمه دیدن پالپ دندان خواهد بود.

آسیب دیدگی بافت لثه یکی از عوارض جانبی همراه با هر فرایند دندانپزشکی، چه سنتی و چه استفاده از لیزر است. در حالیکه یک دندانپزشک ماهر می تواند از ایجاد صدمه در لثه جلوگیری کند، اما ممکن است گرمای ناشی از لیزر تابانده شده، باعث آسیب در بافت اطراف شود. درمان به کمک لیزر، انعقاد خون بعد از جلسه جراحی لثه را تقویت نموده و به صورت طبیعی ناحیه را عفونت زدایی می کند و این احتمال بروز عارضه جانبی را بسیار پایین خواهد آورد. یک عارضه جانبی احتمالی دیگر می تواند آسیب رسیدن به پالپ دندان در طول پاکسازی حفرات، عصب کشی یا فرایندهای دیگر دندانی باشد.

یکی از معایب انتخاب لیزر برای فرآیندهای دندانی، ترس از موارد نادانسته است. اگر به استفاده از روشهای درمانی بخصوصی برای درمان دندان و لثه خود عادت دارید، احتمالا قبول لیزر برای شما سخت خواهد بود. اگر مشکلتان این است باید بدانید که نتیجه استفاده از لیزر برای بیماری لثه، حفرات و عصب کشی یا مشکلات دیگر بسیار عالی است. وقتی جراحی با لیزر را امتحان کنید، احتمالا دیگر دلتان نخواهد از روش های سنتی دندانپزشکی استفاده کنید.

بخوانید:  عصب کشی دندان شیری و دائمی کودکان با و بدون بیهوشی: عوارض، هزینه

هزینه عصب کشی دندان با لیزر چقدر است؟


در واقع هزینه عصب کشی دندان با لیزر، به جلسه درمان بستگی دارد. بیش از ۲۵ سال است که از لیزر در صنعت دندانپزشکی استفاده می شود و به کارگیری از آن در بیش از ۲۰ نوع فرایند به تایید رسیده است. بااینحال می توان بازه وسیعی از هزینه ها را برای هر یک از فرایندها در نظر گرفت. متغیرهایی که بر هزینه فرایند تاثیر می‌گذارند مشابه با رویکرد سنتی عصب کشی است. از جمله آنها به نیازهای به خصوص بیمار، موقعیت جغرافیاییتان، موقعیت پوسیدگی در دهان و شدت آن اشاره کرد که تعداد جلسات مورد نیاز را مشخص می‌کند، و همگی در تعیین هزینه عصب کشی دندان با لیزر تاثیر می‌گذارد.

سوالات متداول


بعد از عصب کشی به چه مدت دوره نقاهت نیاز است؟

عصب کشی چیزی کمتر از یک هفته طول خواهد کشید. سوزش خفیف تا چند روز ممکن است، ادامه پیدا کند، اما می توانید آن را با استفاده از مسکن کنترل کنید. اگر با درد یا سوزش شدیدی مواجه شدید که بیش از یک هفته طول کشید با پزشکتان تماس بگیرید.

آیا در همان روز عصب کشی می توانم به کارم برگردم؟

اگر قبلاً دندانتان را پر کرده باشید و با درد آن مشکلی نداشته باشید، باید گفت که درد عصب کشی نیز حالت مشابهی دارد. اگر فرآیند عصب کشی خیلی زود تمام شده باشد، حتما می توانید به سر کار یا مدرسه برگردید.

آیا عصب کشی دندان با لیزر درد دارد؟

لیزر دندانی فرایند کم تهاجم تری در مقایسه با روشهای سنتی است و بنابراین مشکلات بعد از جراحی مانند درد، تورم و خونریزی را کاهش می دهد.

آیا ممکن است بهبود بعد از عصب کشی تا یک هفته طول بکشد؟

اکثر بیمارانی که تحت عصب کشی قرار گرفته اند، بعد از چند روز بهبود می یابند. اما در موارد نادر، برخی ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند که بهبودشان را به یک یا دو هفته بکشاند که البته این موضوع نادر است.

آیا بعد از عصب کشی می‌توانم حرف بزنم؟

هیچ منعی برای حرف زدن بعد از عصب کشی وجود ندارد و بدون شک می توانید این کار را بکنید.

آیا ممکن است عصب کشی ناقص منجر به بازگشت عفونت شود؟

بله اگر فرآیند عصب کشی ناتمام بماند، منجر به بازگشت عفونت و انتشار آن به بافت های اطراف، پوسیدگی دندان و ایجاد چرک در بین چند دندان خواهد شد.

تماس با ما
×ارتباط در واتساپ