ایمپلنت آلمانی آلفادنت: محصولات، ماندگاری و قیمت آن

کمپانی ایمپلنت آلفادنت یک شرکت بین‌المللی است که در زمینه تولید و ساخت ایمپلنت و تجهیزات مرتبط با آن برای دندانپزشکان و بیمارانی که از ایمپلنت استفاده می‌کنند در سراسر جهان فعالیت می‌کند. کارخانه اصلی این شرکت در آلمان و انگلستان قرار دارد.

کمپانی آلفادنت به دلیل نوآوری در تولید محصولات مرتبط با جراحی فک و صورت و ایمپلنتولوژی دندان شناخته شده است. کمپانی ایمپلنت آلفادنت یکی از اولین شرکت‌هایی بود که اتصالات مخروطی ایمپلنت را با قیمتی مناسب برای همه‌ی اقشار جامعه به جهان معرفی کرد.

هدف جهانی این شرکت این است که ایمپلنت‌های دندانی باکیفیت و قیمتی مقرون‌به‌صرفه در سطح جهان ارائه کند. امروزه شرکت ایمپلنت آلفادنت در کشورهای مختلف جهان 17 دفتر دارد و تعداد آن رو به افزایش است.

مزایای ایمپلنت آلمانی آلفادنت


مزایای ایمپلنت دندان الفادنت

ایمپلنت آلفادنت تمامی ویژگی‌های دیگر ایمپلنت‌ها را دارا است، مزیت‌های دیگر این ایمپلنت به شرح زیر می‌باشد:

  • استفاده از تجهیزات و مواد اولیه مدرن و جدیدترین تکنولوژی موجود در بازار باعث دوام بالای این ایمپلنت می‌شود.
  • قراردادن ایمپلنت آلفادنت و تاج دندان بلافاصله بعد از کشیدن دندان امکان‌پذیر است.
  • تمامی محصولات شرکت ایمپلنت آلفادنت به طور کامل استریل می‌شوند. پاکت بسته‌بندی استریل باعث دوام ضدعفونی این محصولات می‌شود.
  • شرکت ایمپلنت آلفادنت از یک سیستم کنترل کیفی بر روی محصولات خود استفاده می‌کند و دارای تأییدیه کیفیت از سازمان غذا و دارو و نشان CE و همچنین ISO 13485 می‌باشد.

چه افرادی مناسب استفاده از ایمپلنت آلفادنت می‌باشند؟


هر فردی که دندان‌های خود را ازدست‌داده باشد و یا از وضعیت دندان‌ها یا دندان مصنوعی خود راضی نیست و می‌خواهد در زمان لبخند زدن، صحبت‌کردن و غذا خوردن اعتمادبه‌نفس بیشتری داشته باشد می‌تواند از ایمپلنت آلفادنت استفاده نماید.

اگرچه در برخی موارد، ساختار دهان مانع استفاده از این ایمپلنت می‌شود؛ درصورتی‌که فرد سلامت کافی و لازم برای کشیدن دندان را داشته باشد به‌احتمال زیاد می‌تواند از ایمپلنت آلفادنت نیز استفاده نماید.

به‌طورکلی افرادی که به دیابت کنترل نشده، هموفیلی، سرطان خون و دیگر بیماری‌های خونی مبتلا هستند و یا تزریق استروئید دارند نمی‌توانند از ایمپلنت آلفادنت استفاده نمایند. برای مشاوره بیشتر می‌توانید با دندان‌پزشک خود تماس بگیرید.

محصولات شرکت ایمپلنت آلفادنت


شرکت ایمپلنت آلفادنت، انواع زیادی از ایمپلنت‌ها را ارائه می‌دهد. هریک از محصولات این شرکت برای شرایط و موقعیت‌های مختلف طراحی شده‌اند. هر بیمار ممکن است به نوع خاصی از ایمپلنت احتیاج داشته باشد.

ایمپلنت انتگرال آلفادنت

ایمپلنت نتگرال

ایمپلنت انتگرال آلفادنت یک ایمپلنت یکپارچه است که یک اتصال چند واحدی برای حفظ و بازسازی پیچ بر روی آن تعبیه شده است. این نوع ایمپلنت را می‌توان در یک پروسه یک‌ مرحله‌ای بر روی تمامی استخوان‌ها استفاده کرد. این ایمپلنت از آسیب‌دیدن استخوان جلوگیری می‌کند و با بزرگ‌تر کردن فضای تماس ایمپلنت با استخوان، روند جوش خوردن آن را سرعت می‌بخشد. به دلیل رشد کردن استخوان مجدد در اطراف قسمت مثلثی شکل ایمپلنت و همچنین خاصیت ضد چرخش آن، روند بهبودی اولیه بسیار سریع و راحت می‌باشد.

بخوانید:  تغذیه بعد از ایمپلنت دندان: بعد از کاشت ایمپلنت دندان چه بخوریم؟

ایمپلنت‌های انتگرال برای قسمت‌هایی که بافت استخوان نرمی دارند بسیار مناسب است؛ چراکه سایز و سطح آن باعث می‌شود تا در این نواحی ثبات اولیه خوبی داشته باشد. حالت بدنه این ایمپلنت کاملاً با حالت مته‌های مخروطی مطابقت دارد.

ایمپلنت کلاسیک آلفادنت

ایمپلنت کلاسیک

ایمپلنت میکرو آلفادنت از یک پیچ میکرو بر روی بالاترین قسمت خود استفاده می‌کند که باعث می‌شود ایمپلنت بهتر به لایه سطحی متصل شود. بدنه این ایمپلنت استوانه‌ای‌ شکل است. به دلیل پیچ 0.6 میلیمتری، ایمپلنت حالتی استوانه‌ای به خود گرفته است.

بدنه ایمپلنت کلاسیک به کمک روش‌های سه‌بعدی ساخته شده است که جدیدترین تکنولوژی مورد استفاده برای تولید ایمپلنت‌های دندانی می‌باشد. سطح این ایمپلنت‌ها فعال و آب‌دوست است و ساختاری ریز متخلخل چندلایه مشخصی دارد. ضخامت لایه اکسید سطح ایمپلنت به 10 تا 12 میکرون می‌رسد.

این نوع ایمپلنت معمولاً برای افرادی که استخوان‌های متراکمی دارند استفاده می‌شود، اما می‌توان در تمامی انواع استخوان‌ها از آن استفاده نمود.

ایمپلنت باریک آلفادنت

ایمپلنت باریک

این نوع ایمپلنت برای جای‌گذاری دندان‌های قدامی با تاج باریک و یا بین دندان‌های نزدیک به هم استفاده می‌شود و همچنین به‌صورت موقت و به جهت ترمیم مابین ایمپلنت‌های دائمی استفاده می‌گردد.

ایمپلنت فعال آلفادنت

ایمپلنت فعال آلفادنت

ایمپلنت فعال آلفادنت، نوعی ایمپلنت با پیچ تهاجمی است و می‌توان از آن طی یک یا دو مرحله بر روی انواع استخوان‌ها استفاده نمود. این ایمپلنت ظاهری مارپیچی و مخروطی دارد و پیچ سه‌گانه آن باعث ثبات بهتری می‌شود. این ایمپلنت از آسیب‌دیدن استخوان جلوگیری می‌کند و با بزرگ‌تر کردن فضای تماس ایمپلنت با استخوان، روند جوش خوردن آن را سرعت می‌بخشد. ایمپلنت فعال برای قسمت‌هایی با استخوان نرم بسیار مناسب است، چرا که شکل و اندازه آن باعث ثبات اولیه ایمپلنت در این نواحی می‌شود. ظاهر و حالت این ایمپلنت با حالت مته‌ای که فک را برای جایگذاری ایمپلنت سوراخ می‌کند کاملاً مطابقت دارد.

ایمپلنت فعال بایو پلاس آلفادنت

اکتیو بایو پلاس

ایمپلنت فعال بایو پلاس آلفادنت نوعی ایمپلنت مخروطی شکل با یک پیچ تهاجمی مارپیچی می‌باشد و می‌توان از آن طی یک یا دو مرحله بر روی انواع استخوان‌های فک استفاده کرد. این ایمپلنت از آسیب‌دیدن استخوان جلوگیری می‌کند و با بزرگ‌تر کردن فضای تماس ایمپلنت با استخوان روند جوش خوردن آن را سرعت می‌بخشد. به دلیل رشد کردن استخوان مجدد در اطراف قسمت مثلثی شکل ایمپلنت و همچنین خاصیت ضد چرخش آن، روند بهبودی اولیه بسیار سریع و راحت می‌باشد.

ایمپلنت‌های فعال بایو پلاس برای قسمت‌هایی که بافت استخوان نرمی دارند بسیار مناسب است؛ چراکه سایز و سطح آن باعث می‌شود تا در این نواحی ثبات اولیه خوبی داشته باشند. حالت بدنه‌ی این ایمپلنت کاملاً با حالت مته‌های مخروطی مطابقت دارد.

بخوانید:  ایمپلنت دندان ناموفق: پیشگیری، علائم و درمان

ایمپلنت کونوس کلاسیک آلفادنت

کونوس کلاسیک

ایمپلنت کونوس کلاسیک آلفادنت دارای یک سطح با مخروط داخلی و شش‌ضلعی برای ثابت نگه‌داشتن ساختار دندان می‌باشد. این نوع ساختار باعث می‌شود تا ایمپلنت اتصال مخروطی شکل فوق‌العاده‌ای با ریزساختارها داشته باشد. این نوع اتصال، از خوردگی ایمپلنت جلوگیری می‌کند و توزیع بار بهتری دارد. ایمپلنت‌هایی با قطر 3.3 میلی‌متر در قسمت جلویی و عقبی دهان نصب می‌شوند. (دندان نیش، دندان‌های پیشین و دندان‌های پرمولر).

ایمپلنت کونوس فعال آلفادنت

کونوس فعال

ایمپلنت کونوس فعال آلفادنت دارای یک سطح با مخروط داخلی و شش‌ضلعی برای ثابت نگه‌داشتن ساختار دندان می‌باشد. این نوع ساختار باعث می‌شود تا ایمپلنت اتصال مخروطی شکل فوق‌العاده‌ای با ریزساختارها داشته باشد. این نوع اتصال، ثبات بهتری دارد و در مقابل خوردگی و هوا بسیار مقاوم است. ایمپلنت‌هایی با قطر 3.25 میلی‌متر در قسمت جلویی و عقبی دهان نصب می‌شوند. (دندان نیش، دندان‌های پیشین و دندان‌های پرمولر).

ایمپلنت فعال ویژه(Superior Active)

Superior Active

ایمپلنت فعال ویژه آلفادنت نوعی ایمپلنت مخروطی شکل با یک پیچ تهاجمی مارپیچی می‌باشد و می‌توان از آن طی یک یا دو مرحله بر روی انواع استخوان‌های فک استفاده کرد. این ایمپلنت از آسیب‌دیدن استخوان جلوگیری می‌کند و با بزرگ‌تر کردن فضای تماس ایمپلنت با استخوان روند جوش خوردن آن را سرعت می‌بخشد. به دلیل رشد کردن استخوان مجدد در اطراف قسمت مثلثی شکل ایمپلنت و همچنین خاصیت ضد چرخش آن، روند بهبودی اولیه بسیار سریع و راحت می‌باشد.

مراحل آماده‌سازی برای ایمپلنت دندان


قبل از شروع پروسه ایمپلنت باید برای مشاوره اولیه به دندانپزشک مراجعه کنید. در طی این جلسه شما به طور کامل معاینه می‌شوید. همچنین از شما عکس اشعه ایکس گرفته می‌شود و دندان‌پزشک در خصوص روش‌های پیش رو برای جراحی ایمپلنت با شما صحبت خواهد کرد.

زمانی که برنامه‌ریزی انجام شد و پزشک از سلامت شما اطمینان حاصل کرد، به شما تاریخ جراحی داده می‌شود. درصورتی‌که در طول پروسه از آرام‌بخش‌های IV استفاده شود، به یک نفر همراه احتیاج خواهد داشت تا شما را دوباره به خانه بازگرداند.

جای‌گذاری ایمپلنت آلفادنت


جای‌گذاری ایمپلنت آلفادنت

جای‌گذاری ایمپلنت‌های آلفادنت شبیه به جای‌گذاری دیگر ایمپلنت‌ها می‌باشد. این پروسه بسیار ساده است و بسته به شرایط هر فرد مدت کوتاهی زمان می‌برد. به طور معمول و بر طبق خواسته بیشتر بیماران و همچنین تأیید پزشک در هر نوبت فقط بر روی یکی از فک‌ها جراحی انجام می‌شود.

بعد از جای‌گذاری ایمپلنت‌ها به آن‌ها بین 2 تا 8 هفته زمان  استراحت داده می‌شود. در این مدت بیمار از دندان‌های موقت استفاده می‌نماید. بعد از گذشت این زمان، برای چک کردن وضعیت ایمپلنت‌ها و اطمینان از جوش خوردن آن‌ها با استخوان فک، از بیمار عکس اشعه ایکس گرفته می‌شود. بعد از تأیید شدن وضعیت ایمپلنت‌ها، مرحله آخر بازسازی دندان‌ها انجام خواهد شد.

بخوانید:  تفاوت ایمپلنت و روکش چیست؟

بعد از اتمام این پروسه و طی شدن روند درمان، این دندان‌ها کاملاً شبیه به دندان‌های طبیعی خودتان خواهند بود.

مراقبت‌های بعد از ایمپلنت آلفادنت


مراقبت‌های بعد از ایمپلنت آلفادنت

درست مانند دندان‌های طبیعی، ایمپلنت‌های آلفادنت نیز برای داشتن دوام بالا به بهداشت و تمیزکردن دقیق احتیاج دارند. دندان‌های ایمپلنت دچار بیماری‌ها و مشکلات دندان‌های طبیعی نمی‌شوند و به طور معمول مسواک زدن ساده و استفاده از نخ دندان برای حفظ بهداشت آن‌ها کافی می‌باشد. اگرچه برای برخی قسمت‌ها باید از مسواک‌های مخصوص استفاده نمود.

دوام ایمپلنت‌های آلفادنت


ایمپلنت‌های آلفادنت از بهترین مواد موجود ساخته می‌شوند و به‌خاطر استریل بودن، امکان موفقیت‌آمیز بودن پروسه ایمپلنت بسیار بالا می‌باشد. شرکت آلفادنت آزمایش‌های کیفی بسیاری بر روی ایمپلنت‌های خود انجام داده است تا از دوام بالای 25 سال آن‌ها اطمینان حاصل کند. با رعایت درست بهداشت دهان و دندان، این ایمپلنت‌ها یک‌عمر ماندگاری خواهند داشت.

هزینه ایمپلنت آلفادنت چقدر می‌باشد؟


همانند دیگر پروسه‌های ترمیمی پیچیده، میزان هزینه‌ها یک عامل بسیار مهم می‌باشد. هزینه ایمپلنت بسته به پیچیدگی پروسه و تعداد ایمپلنت‌های موردنیاز در هر فرد متفاوت می‌باشد.

ایمپلنت‌های آلفادنت ساخت آلمان می‌باشند و در مقایسه با ایمپلنت‌های ساخت ایران و کره قیمت بالاتری دارند. در خصوص میزان دقیق هزینه‌ها و بررسی این که استفاده از ایمپلنت آلفادنت با بودجه شما همخوانی دارد یا خیر با دندان‌پزشک خود مشورت نمایید.

سؤالات متداول


آیا جای‌گذاری ایمپلنت‌های آلفادنت دردناک خواهد بود؟

این پروسه معمولاً تحت بی‌حسی موضعی همراه با یا بدون استفاده از آرام‌بخش انجام می‌شود به همین دلیل دردی احساس نمی‌شود. اما بعد از اتمام جراحی همان طور که انتظار می‌رود کمی درد و ناراحتی وجود دارد که می‌توان با استفاده از مسکن‌های معمولی و داشتن رژیم غذایی نرم آن را برطرف نمود.

چرا استفاده از ایمپلنت‌های آلفادنت توصیه می‌شود؟

از ایمپلنت‌های دندانی برای جایگزینی یک یا چند دندان و یا کل دندان‌های مصنوعی استفاده می‌شود. ایمپلنت‌های آلفادنت طراحی ویژه‌ای دارند که می‌توان از آن‌ها در فضاهای کوچک و جایی که استخوان از نظر پهنا و ارتفاع محدود می‌باشد استفاده نمود.

به‌غیر از جایگزینی دندان‌ها و حفظ حالت صورت، ایمپلنت دندان احساس اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس را به فرد بازمی‌گرداند.

آیا استفاده از ایمپلنت آلفادنت ارزش دارد؟

بله، ممکن است پروسه انجام آن طولانی به نظر برسد؛ اما نتیجه نهایی آن ارزش وقت و هزینهٔ صرف شده را دارد. ایمپلنت‌های دندان بهترین جایگزین برای دندان‌های طبیعی هستند و ایمپلنت‌های آلفادنت یکی از بهترین برندهای موجود در ایران محسوب می‌شود.

چگونه باید از ایمپلنت‌های آلفادنت مراقبت نمود؟

مراقبت از این ایمپلنت‌ها شبیه به مراقبت از دندان‌های طبیعی می‌باشد و شامل مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و شست‌وشوی دهان با یک دهان‌شویه آنتی‌باکتریال و همچنین چک آپ منظم می‌شود.

تماس با ما
×ارتباط در واتساپ