متخصص روکش و پروتز دندان در شمال تهران (جردن)

روکش کردن دندان‌ هایی که شکسته اند یا به شدت آسیب دیده اند و استفاده از پروتز در جای دندان‌ هایی که از دست رفته اند، علاوه بر جنبه زیبایی، جنبه درمانی هم دارد. لذا انتخاب دندانپزشکی که مراحل روکش کردن و یا جراحی پروتز دندان را با مهارت و دقت بالا انجام دهد از اهمیت بالایی برخوردار می‌ باشد. متخصص پروتز دندان، روکش و ایمپلنت‌ ها را از لحاظ محل و زاویه قرارگیری، فشاری که به آنها وارد می‌ شود و فاصله آنها با دندان‌ های کناری بررسی کرده و با مهارت و تجربه‌ ای که دارد روکش دندان را به بهترین صورت ممکن جای گذاری می‌ کند.

دکتر خوب برای روکش دندان در شمال تهران (جردن)


از روکش‌ های دندان برای اصلاح ظاهر دندان‌ ها و حفظ آن‌ ها در مواردی که تاج دندان آسیب زیادی دیده است استفاده می‌ شود. لذا مراجعه به دندانپزشک با تجربه و با مهارت به حفظ سلامت دندان کمک کرده و ماندگاری روکش را بیشتر می‌ کند. خانم دکتر سپیده غلامحسین نیا، با سالها تجربه یکی از بهترین دندانپزشکان شمال تهران برای روکش و پروتز دندان هستند. خدمات زیبایی و درمانی در کلینیک دندانپزشکی سپید با مدیریت خانم دکتر سپیده غلامحسین نیا، با بهترین و با کیفیت‌ترین مواد موجود در بازار و به روز ترین تجهیزات انجام می‌ شود.

نشانی و اطلاعات تماس کلینیک دندانپزشکی سپید


آدرس: تهران، جردن، کوچه بهرامی، نرسیده به خیابان ولیعصر، پلاک ۹۴، واحد ۱۰۴

تلفن: 02188196746 و 09361115477

اینستاگرام: dr.s.gholamhoseinnia@

مراحل انجام روکش و پروتز توسط متخصصین پروتز‌های دندانی


مراحل انجام روکش و پروتز توسط متخصصین پروتز‌های دندانی

روکش کردن دندان، بسته به محل ساخت پروتز یا دندان مصنوعی، چند روز تا چند هفته طول می‌ کشد. ابتدا دندانپزشک دندان‌ ها و حفره دهان را کاملاً معاینه می‌ کند و از دندان‌ هایی که درگیر ساخت پروتز هستند، عکس رادیوگرافی می‌ گیرد. به‌این‌ ترتیب دندانپزشک می‌ تواند پروتزی را ارائه کند که از دندان‌ های باقی‌ مانده حمایت کند، عملکرد عادی غذا خوردن و حرف زدن را ممکن سازد و ظاهر زیبایی هم داشته باشد. متخصص روکش و پروتز دندان در گام بعدی از دندان‌ های موجود قالب می‌ گیرد، برای این منظور متخصص پروتز دندان پر شده با ماده مخصوص را در دهانتان می‌گذارد و مدل به‌دست‌ آمده را به لابراتوار دندانپزشکی می‌ فرستد. پروتز دندان براساس تصمیم دندانپزشک از مواد مختلفی مانند سرامیک، آکریلیک، رزین کامپوزیتی و زیرکونیا ساخته می‌ شود.

بخوانید:  بهترین متخصص کامپوزیت در شمال تهران (جردن)

جایگذاری پروتز ساخته‌شده بستگی به این دارد که از کدام نوع پروتز می‌ خواهید استفاده کنید. اگر ایمپلنت را انتخاب کرده باشید، متخصص پروتز دندان پست تیتانیومی را طی یک عمل جراحی در استخوان فک قرار می‌ دهد. سپس باید چند ماه برای جایگذاری پروتز صبر کنید تا ابتدا اطمینان حاصل شود که ایمپلنت در جای مناسب قرار دارد و محکم به استخوان جوش خورده است. اگر روکش، بریج یا ونیر را انتخاب کرده باشید، متخصص روکش و پروتز دندان بخشی از سطح دندان را تراش می‌ دهد تا فضای لازم برای جایگذاری پروتز ایجاد شود. دندان مصنوعی نیز باید امتحان شود تا اطمینان حاصل شود که پروتز به خوبی در دهان قرار می‌ گیرد و کاملاً راحت و اندازه است.

مراقبت‌ های لازم بعد از پروتز و روکش‌ های دندانی


مراقبت‌ های لازم بعد از پروتز و روکش‌ های دندانی

دندان روکش‌ شده به مراقبت خاصی نیاز ندارد. البته همچنان باید از دندان زیر روکش در برابر پوسیدگی یا بیماری لثه محافظت کرد. به همین دلیل باید بهداشت دهان و دندان را همیشه به خوبی رعایت کنید. برخی از نکات بهداشت دهان ودندان عبارتند از:

مسواک نایلونی نرم

توصیه می‌ کنیم دندان‌ ها را دو بار در روز با مسواک نایلونی نرم مسواک بزنید تا پلاک‌ های باکتریایی از روی دندان‌ ها پاک شود. می‌ توانید از مسواک دستی یا برقی استفاده کنید، نکته مهم این است که پرزهای مسواک نرم و منعطف باشد تا سطح روکش و ایملپنت را با ملایمت تمیز کند. می‌ توانید شیارهای بین دندان‌ ها و نقاط دور از دسترس دور روکش را با مسواک بین‌ دندانی با روکش نایلونی تمیز کنید. از مسواک بین‌ دندانی با نایلون خالص و بدون سیم فلزی استفاده کنید تا سطح روکش‌ ها خراش برندارد. دقت کنید که همیشه سطح تک‌ تک‌ دندان ها را به‌طور کامل مسواک بزنید و حواستان باشد که شیارها را حتماً تمیز کنید.

از محصولات دندانی و خمیردندان‌ های ساینده استفاده نکنید.

برای پیشگیری از ناراحتی سعی کنید از محصولات پاک‌ کننده مخصوص دندان‌ های حساس استفاده کنید. اگر خمیر دندان ترکیبات خاصی مانند نعناع داشته باشد که وجودشان به دلیل طعم و یا بوی زیاد کاملاً مشخص باشد، استفاده از چنین محصولاتی باعث تشدید حس‌ های ناراحت‌ کننده خواهد شد.

بخوانید:  تفاوت ایمپلنت و روکش چیست؟

استفاده روزانه از نخ دندان

نخ کشیدن روزانه برای جلوگیری از تجمع پلاک‌ ها دور هر روکش ضروری است.

هزینه پروتز‌های دندانی


هزینه پروتز‌های دندانی

هزینه ‌های درمانی بسته به نوع پروتز مورد نیاز، می‌ تواند متفاوت باشند. متخصص روکش و پروتز دندان بهترین نوع پروتز را با توجه به نیازهای خاص هر بیمار در جلسه ویزیت مشخص می‌ کند. البته پیش از تصمیم‌ گیری باید به چند عامل از قبیل هزینه، ظاهر و طول درمان توجه کنید. ایمپلنت همواره جایگزینی با ظاهری کاملاً طبیعی برای دندان غائب خواهد بود که هزینه آن چند میلیون تومان است. البته کاشت ایمپلنت چندین ماه زمان می‌ برد.

لیست متخصصان پروتز و روکش دندان در شمال تهران (جردن)


دکتر شهباز ناصر مستوفیخیابان ولیعصر – خیابان شهید فیاضی (فرشته)
دکتر مهدی جوانبلوار آفریقا – بالاتر از چهارراه جهان کودک
دکتر مهناز ارشدمیرداماد، میدان مادر، خ سنجابی
دکتر لیلا مقدمخیابان آفریقا، نرسیده به چهارراه ظفر
دکتر رضا شعبان پورجردن – بالاتر از میرداماد – خیابان قبادیان غربی
دکتر ناصر گل شاهمیرداماد – میدان مادر – خیابان بهروز (سنجابی)

اهمیت مراجعه به متخصص روکش و پروتز دندان


گیر کردن غذا و پوسیده شدن و کاهش عمر دندان زیر روکش و بوی بد در دهان (هالیتوزیس) از عوارض مراجعه به پزشک غیر متخصص هستند و اهمیت انتخاب دندانپزشک متخصص و باتجربه را پر رنگ تر می‌ کنند. لذا مراجعه به پزشک متخصص برای روکش و پروتز با وجود هزینه درمانی بالاتری که نسبت به مراجعه به دندانپزشک عمومی دارد، از هزینه‌ های بعدی برای جبران از بین رفتن دندان و یا درمان مشکلات به وجود آمده جلوگیری می‌ کند.

پرسش‌ های متداول


متخصص پروتز دندان کیست؟

تخصص پروتز دندان شاخه‌ای از دندانپزشکی است که به جایگزینی دندان‌های غائب یا بازیابی عملکردشان می‌پردازد. دندانپزشک متخصص روکش و پروتز دندان در درمان بیمارانی تخصص دارد که به بازیابی عملکرد و ظاهر دندان‌های‌شان نیاز دارند یا از مشکلات فک رنج می‌برند. چنانچه قرار باشد جراحی دهان و دندان مهمی را انجام بدهید، متخصص روکش و پروتز دندان حتماً عضوی از تیم جراحی خواهد بود.

متخصص روکش و پروتز دندان چه درمان‌ هایی را ارائه می‌ دهد؟

متخصص پروتز دندان توجه ویژه‌ای به دندان‌ها، به‌ویژه دندان‌های غائب و نیازمند جایگزین‌هایی مانند بریج دارد؛ همچنین اگر عملکرد دندان به دلایلی مانند پوسیدگی معیوب شده باشد و به روکش یا حتی ایمپلنت نیاز داشته باشید، باید به متخصص روکش دندان مراجعه کنید. متخصص روکش و پروتز دندان اطمینان حاصل می‌کند که پس از اصلاح مشکل دندانی، عملکرد آن نیز بازیابی می‌شود و از همه مهم‌تر پروتز ظاهری طبیعی و زیبا دارد.

بخوانید:  متخصص لمینت در شمال تهران (جردن)

متخصص پروتز و روکش دندان چه تفاوتی با دندانپزشک معمولی دارد؟

برخلاف دندانپزشکانی که بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی و گرفتن مدرک کارشناسی دندانپزشکی می‌توانند مشغول به کار شوند، متخصص پروتز و روکش دندان باید پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد، برای گرفتن این تخصص در یک دوره آموزشی حداقل سه‌ساله نیز شرکت کند. در واقع تفاوت بین این دو مانند تفاوت بین پزشک عمومی و متخصص قلب است.

چطور یک متخصص روکش خوب انتخاب کنیم؟

انتخاب یک متخصص روکش و پروتز دندان خوب کار آسانی نیست و نیازمند جستجوی گسترده با در نظر گرفتن معیارهای زیر است: محل سکونت، نظرات دوستان و اعضای خانواده درباره یک متخصص پروتز دندان خاص، تخصص، دوره‌های آموزشی، تحصیلات و مدارک متخصص روکش انتخابی‌تان، روش برخورد متخصص در اولین ویزیت و دوستانه بودن رفتارش، تیم پزشکی دخیل در درمان، پاکیزگی و حرفه‌ای بودن کلینیک یا مرکز دندانپزشکی.

بهترین دکتر روکش دندان چه خصوصیاتی دارد؟

بهترین دندانپزشک برای روکش دندان، علاوه بر داشتن تخصص و مهارت کافی، از بهترین و با کیفیت‌های مواد موجود در بازار و به روزترین تجهیزات استفاده می‌کند. صبور است، وجدان کاری دارد و همواره در تلاش است بهترین خدمات را به بیماران ارائه دهد.

متخصص پروتز و روکش دندان کدام مشکلات شایع را درمان می‌ کند؟

متخصص پروتز دندان به مدیریت و درمان بسیاری از مشکلات دهان و دندان می‌پردازد که اکثر آنها به دندان غائب و اختلال‌های عملکردی ناشی از پوسیدگی دندان، ژنژیویت (التهاب لثه) یا دیگر مشکلات دهان و دندان مربوط می‌شود. البته متخصص پروتز و روکش دندان به درمان شکاف کام، خروپف و آپنه خواب نیز کمک می‌کند.

همچنین متخصص روکش دندان یکی از اعضای گروهی است که آسیب‌های دندانی ناشی از تصادف یا آسیب‌دیدگی را درمان می‌کند.

متخصص پروتز دندان درمان‌های زیر را انجام می‌دهد:

  • دندانپزشکی زیبایی
  • ایمپلنت دندان
  • دندان مصنوعی ثابت و متحرک
  • جایگزینی دندان غائب
  • نیازهای دندانی خاص بیماران سالمند
  • اختلال‌های خروپف و آپنه یا وقفه تنفسی در خواب
  • شکاف کام یا دندان غائب مادرزادی
  • اختلال یا سندرم مفصل فکی ـ گیجگاهی (TMD)
  • آسیب‌دیدگی‌هایی که بر دندان و یا فک اثر گذاشته باشد.
  • درمان سرطان دهان و ترمیم آسیب‌های ناشی از آن.

تماس با ما
×ارتباط در واتساپ